Calcium Chloride 35% Liquid
Calcium Chloride 35% Liquid catalog
img
Compozitie:
  • Density1,35
  • Calcium (CaO) 17,6
Ambalaj:
25 kg Produs în Olanda
Calcium Chloride 35% Liquid
Descriere:

Îngrășământ cu clorură de calciu
Fertilizarea cu calciu a plantelor este uneori confundată cu introducerea în sol a modificărilor de var sau gips. Aplicarea acestor minerale pe sol poate să nu satisfacă pe deplin nevoile de calciu ale plantei, deoarece acestea nu oferă o formă solubilă de calciu care este ușor disponibilă plantelor tale. Sursele solubile de calciu, cum ar fi clorura de calciu, oferă calciu care este disponibil imediat plantelor dvs., ceea ce este foarte important dacă planta prezintă simptome de deficit de calciu, cum ar fi pierderea prematură a florilor și mugurilor, tulpinilor slăbite sau moartea ramurilor, tulpinilor și a altor puncte de creștere.

Incidență redusă
Pulverizările cu clorură de calciu cresc conținutul de calciu din fructe și reduc problemele de deficit de calciu. De exemplu, spray-urile cu clorură de calciu sunt utilizate pentru a trata putregaiul de roșii și varză. Groapa amară, o boală fiziologică a merelor, este adesea asociată cu niveluri scăzute de calciu în fructe. Clorura de calciu este un tratament preventiv pentru a reduce riscul de groapă amară. Duritatea și crăpăturile cireșului de ploaie sunt controlate de aerosoli de clorură de calciu. O pulverizare săptămânală de clorură de calciu înainte de recoltare poate reduce, de asemenea, înmuierea fructelor, leziunile post-recoltare și crăpăturile minore.

Clorura de calciu dăunează sănătății umane și mediului?
Dar nu! Dizolvând în apă CaCl2 formează ioni Ca2 + și 2Cl-. Ionii de calciu sunt exact ceea ce au nevoie plantele. Nu există absolut nici un rău în clor: ionii de clor nu sunt un gaz otrăvitor Cl2, care este dăunător pentru oameni, ci o substanță complet diferită. Clorura de sodiu este utilizată nu numai în medicină, ci și în industria alimentară și ne simțim extraordinar după ce consumăm clor atât de "periculos", de exemplu, consumând brânză de vaci sau marmeladă, la fabricarea căreia se folosește clorură de calciu.
Voi cita efectul ionilor de clor asupra plantelor:
"Ionii de clor sunt vitali pentru plante. Clorul participă la metabolismul energetic la plante, activând fosforilarea oxidativă. Este necesar pentru formarea oxigenului în procesul de fotosinteză prin cloroplaste izolate, stimulează procesele auxiliare ale fotosintezei, în special cele asociate cu acumularea de energie. Clorul are un efect pozitiv. privind absorbția oxigenului de către rădăcini, compuși de potasiu, calciu, magneziu. "
Pur și simplu nu abuzați de el - supraalimentarea va duce la opresiunea plantelor. Citiți cu atenție etichetele produselor și urmați toate utilizările și precauțiile recomandate.

Doza de aplicare:

урожай

Perioada de aplicare

Min L / ha / aplicare

Max L / ha / aplicare

Legume
 

 • 4 l / ha cu minim 500l de apă

• 10-14 zile după înflorire,  10-14 zile între aplicări

3

5

Prune

 • După necesitate cu interval de 10-14 zile

 •  cu 10-14 zile până la recoltare
 

2

5

Cireș

   5-8 L / ha cu minim 600 L de apă
 •  4 săptămâni, 3 săptămâni и 2 săptămâni până la recoltare

5

7

Viță de vie

  4-6 L / ha cu minim 500 L de apă
 • după formarea boabelor
 • cu interval de 14 zile

4

6

Măr

 • 3-5 L / ha cu 500 L de apă

 • Începînd când mugurii se deschid și se repetă la 7 - 10 zile la necesitate până la înflorire
 • Aplicări regulate 5-8 L / ha cu interval 7-14 zile începând cu 10 zile de la căderea petalelor, până cu 10 zile de la recoltare

3

5

Zmeură

 • 5-8 L / ha cu minim 500L de apă

 • 3 aplicări: 1-înaintea înfloririi, 2-după înflorire, 3-perioada de dezvoltare

5

8

Căpușună

 • 5-8 L / ha cu minim 600l de apă

 • 3 aplicări de la începutul înforirii până la începutul coacerii

5

8