Kafom K-Mg
Kafom K-Mg catalog
img
Compozitie:
  • Magnesium (MgO)6,7%
  • Potassium (K2O) 5%
  • Phosphorus (P2O5) 38%
Ambalaj:
1L 20kg Produs în Spania
Kafom K-Mg
Descriere:

Kafom Mg este un produs sistemic bazat pe fosfit de magneziu. Acțiunea sinergică dintre ionul fosfit și magneziu stimulează autoapărarea plantelor.  Fosfiții au un efect puternic împotriva microorganismelor patogene, cum ar fi fugi, bacterii sau oomicetă, care provoacă simptome cum ar fi putregaiul vegetal.

Aplicarea fosfitului promovează formarea de fitoalexine, compuși antimicrobieni care sunt produși de plante ca răspuns la un agent patogen și care ajută la limitarea răspândirii și pentru anumiți agenți patogeni determină disfuncții în procesele metabolice specifice.  Aplicatia lor activeaza de asemenea genele implicate in raspunsul plantei la stres.  Astfel, în condiții favorabile infecției patogene, Kafom Mg furnizează plantei o rezistență mai mare.

La fel Kafom Mg este o soluție unică destinată îmbunătățirii randamentului și calității culturilor, precum și promovării creșterii rădăcinilor. Kafom Mg se concentrează pe acele etape fenologice care au o mare cerere de fosfor și magneziu. Prin urmare, aplicațiile Kafom Mg în timpul dezvoltării vegetative și în timpul extinderii fructelor sunt extrem de benefice.

Datorită formulării excepționale, aceasta îmbunătățește absorbția și asimilarea substanțelor nutritive de către plante, aplicate fie prin pulverizare foliară, fie prin fertigare.