Potassium Nitrate 13-0-46
Potassium Nitrate 13-0-46 catalog
img
Compozitie:
  • Potassium oxide46%
  • Nitrogen13%
Ambalaj:
25 kg Produs în Olanda
Potassium Nitrate 13-0-46
Descriere:

Van Iperen Nitrat de Potasiu este o sursă indispensabilă de potasiu în toate etapele de creștere a plantelor. Este combinată cu azot, ceea ce face mai ușor pentru plante să absoarbă îngrășăminte. Van Iperen Nitrat de Potasiu nu conține cloruri și este o sursă foarte puternică de potasiu.
Van Iperen Nitrat de Potasiu este preferat în special pentru cultivarea plantelor în sol salin, soluții pe bază de nitrat de potasiu, în comparație cu soluțiile pe bază de sulfat de caliu, conțin NO 3 - , mai puțin NH 4 + și SO 4 - ²: Azotatul de potasiu reduce absorbția clorurilor și nitraților care sunt considerați antagoniști ai potasiului. Acest lucru duce la o reducere a stresului acut, o recoltă de calitate superioară și randamente mai mari.

Principalele avantaje ale Van Iperen Nitrat de Potasiu

Van Iperen Nitrat de Potasiu este de înaltă puritate nu conține cloruri, sodiu și metale grele.

100% compus din macronutrienți pentru nutriția plantelor.

Solubilitate
Van Iperen Nitrat de Potasiu este o pulbere cristalină dizolvată complet și rapid în apă.

Compatibilitate
Acest îngrășământ este compatibil cu toate îngrășămintele solubile în apă și cu un număr larg de pesticide.

Nivelurile ridicate de nitrat de azot
azot nitric crește K + , Ca + , Mg 2+ absorbție cationi. Este cea mai eficientă sursă de azot necesară pentru creșterea normală a plantelor.

Van Iperen Nitrat de Potasiu poate fi folosit pentru a satisface cererea de potasiu din plante fără adăugarea de sulfați și cloruri.

Van Iperen Nitrat de Potasiu este potrivit pentru toate tipurile de culturi și în orice stadiu de creștere (inclusiv etapele de înflorire și coacere).

Potasiul este unul dintre mineralele cele mai importante. Îngrășămintele de potasiu asigură o eficiență maximă atunci când sunt utilizate în combinație cu îngrășăminte azot și fosfor în proporții optime. Potasiul promovează rezistența plantelor la boli. Crește conținutul și capacitatea fibrelor, precum și îmbunătățește gustul și calitatea.

Doza de aplicare:

Фолиарное приложение

урожай

Дата подачи заявки

Мин кг / га / приложение

Макс кг / га / приложение

Конц. % (вес / объем)

Овощи

2 - 4 применения: 
• с момента посадки фруктов 
• интервал 10 - 14 дней

4

8

0,5 - 1,0

Каменный фрукт

2 - 3 применения: 
• с момента посадки фруктов 
• до окраски фруктов

5

8

1,0 - 1,5

фрукты

1 - 3 применения: 
• на конец цветения 
• до фруктовой начинки

4

10

0,5 - 1,5

Aplicare prin irigare 1-1,5 gr/litru de apă

În cazul alimentării foliare ca parte a unui amestec cu produse pentru protecția culturilor, trebuie efectuat un test de compatibilitate înainte de pregătirea amestecului de pulverizare.

Dozările indicate și etapele de aplicare sunt date ca îndrumare. Dozele exacte, concentrația și stadiul de aplicare sunt supuse condițiilor locale, utilizarea altor îngrășăminte și pot fi acordate numai după un diagnostic obiectiv.

Compatibil cu alte îngrășăminte.