Van Iperen International
Van Iperen International noutati
25 Februarie 2019

Van Iperen International este un producător olandez de soluții de îngrășăminte specializate pentru fertigare și aplicații foliare. Combinăm cunoștințele noastre în îngrășămintele minerale cu oportunitățile de biostimulare, creând soluții inovatoare în care Nutriția întâlnește Biostimularea  .

 

Familia Van Iperen International

Van Iperen International și partenerii săi sunt ca o familie. Compania face parte din grupul Tezei, o afacere de familie, cu o experiență de aproximativ 100 de ani, care furnizează producătorilor olandezi și produce îngrășăminte. Lucrăm la nivel mondial cu sediile și fabricile din Olanda și filialele din Franța, China, Statele Unite, Liban și Serbia.

Van Iperen International este un jucator la nivel mondial, dar nu multinațional. Lucrăm împreună cu partenerii locali și lucrăm în apropierea clienților noștri. Angajații noștri reprezintă 17 naționalități, vorbesc 22 de limbi și servesc clienți în peste 100 de țări. Avem specialiști în domeniul culturilor pentru toate culturile și condițiile relevante din Europa și din zonele (sub) tropicale.

Combinând cele mai bune din ambele lumi

Datorită rădăcinilor noastre olandeze, avem o poziție puternică în horticultură înaltă și în culturi largi de acri. Facilitățile noastre de producție a îngrășămintelor solubile și lichide din Țările de Jos sunt printre cele mai mari din Europa. În plus, colaborăm cu o rețea mondială de parteneri strategici pentru a vă oferi cea mai largă gamă de soluții de îngrășăminte speciale.

La Van Iperen, credem că combinarea îngrășămintelor minerale tradiționale cu biostimulantele este viitorul. Prin urmare, ne concentrăm pe crearea de produse inovatoare în care Nutriția întâlnește Biostimulation   pentru fertigare, aplicare foliară și precisă a solului. Combinând cele mai bune din ambele lumi, împreună cu partenerii noștri valoroși din întreaga lume.

Facem afaceri în mod diferit

Erik van den Bergh și cultivator în sera de roșii

"Ne propunem să devenim cea mai plăcută companie specializată de îngrășăminte pentru clienții și furnizorii noștri, grație oamenilor, a parteneriatelor și a performanțelor.

Suntem de încredere, vă oferim soluții fără sens și realiste și doriți să comunicați într-un mod deschis și personal.

Facem afaceri într-un mod uman. Indiferent de ce țară sau cultură sunteți, suntem cu toții omeni. Noi ascultăm, punem diferențe și comunicăm într-un mod deschis. Suntem reali, așa cum sunteți.

Erik van den Bergh